Μάθε και εσύ πού φυλάνε τα Oscar τους οι ηθοποιοί

Μάθε και εσύ πού φυλάνε τα Oscar τους οι ηθοποιοί

Είναι μεγάλη επιβραβεύσει για έναν ηθοποιό να βρεθεί με Oscar! Η μέγιστη κινηματογραφική αυτή τιμή, το χρυσό αγαλματίδιο, αποτελεί αναγνώριση του ταλέντου του – και ερμηνεύεται σε πολλά λεφτά στο κασέ του.

Το Oscar είναι τόσο σημαντικό, που θα πρέπει να έχει μια εξέχουσα θέση στα σπίτια των star. Κι όμως, η πραγματικότητα δεν είναι ίδια για όλους τους ηθοποιούς που έχουν βραβευτεί, αφού ο καθένας απ’ αυτούς αντιλαμβάνεται διαφορετικά το πώς πρέπει να αναδείξει (ή να κρύψει) το βραβείο του.

Το αμερικάνικο People συγκέντρωσε τις δηλώσεις βραβευμένων με Oscar ηθοποιών που αποκαλύπτουν που τα έχουν φυλάξει.

Olivia Kolman: H πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου μετά τη φετινή τη νίκη δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα κρατήσει το Oscar της μαζί της στο …κρεβάτι.

Viola Davis: Κρατάει το Oscar της για την ερμηνεία της στη ταινία Fences στο γραφείo της. Ωστόσο, έχει δηλώσει «αν δεν ήταν ο σύζυγος μου, θα το είχα βάλει στο γκαράζ για να μείνω προσγειωμένη».

Anna Paquin: Η ηθοποιός κέρδισε Oscar σε ηλικία 11 ετών για τα «Μαθήματα Πιάνου». Πού το έχει; Στη ντουλάπα της!

Lupita Nyong’o: Βραβείο για την ερμηνεία στο «12 χρόνια σκλάβος» κέρδισε η ηθοποιός και του έχει φτιάξει ειδικό ράφι στο σαλόνι της. Μάλιστα, επιτρέπει στους καλεσμένους της να το κρατήσουν!

Tom Hanks: Έχει κερδίσει δύο Oscar (για τις ταινίες Philadelphia και Forrest Gump) και αυτά βρίσκονται σ’ ένα ράφι με παντός είδους τρόπαια που έχουν μαζέψει στην οικογένειά του.

Goldie Hawn: Στο δωμάτιο που κάνει διαλογισμό κρατάει το αγαλματίδιο της η ηθοποιός που κέρδισε το 1970 για την ταινία Cactus Flower.

Jamie Foxx: «Το κρατάει στο σπίτι του ο manager μου. Το έχει κρύψει στην κούνια του» έχει πει ο ηθοποιός που πήρε Oscar για το Ray.

Kate Winslet: Νικήτρια με το The Reader, η βρετανίδα ηθοποιός σκέφτηκε έναν έξυπνο τρόπο για να μην τη ρωτάνε συνέχεια οι καλεσμένοι της «πού είναι το Oscar σου;». Το τοποθέτησε στην τουαλέτα της, πάνω από τον καμπινέ, όπου σίγουρα θα το δουν όλοι!

Alicia Vikander: Πήρε το Oscar για την ταινία Danish Girl και αποφάσισε να το εμπιστευτεί σε μια φίλη της στο L.A. γιατί η ίδια, όπως είπε, ταξιδεύει συνέχεια. Το Oscar ανακάλυψε η κόρη της φίλης της και τώρα το προσέχει εκείνη στέλνοντας διαρκώς updates στην ηθοποιό για το τι κάνει το αγαλματάκι!

Emma Stone: Κέρδισε το Oscar για την ερμηνεία της στο La La Land και το έδωσε στη μαμά της να το φυλάει!

Catherine Zeta-Jones: Η ηθοποιός που κέρδισε βραβείο για το Chicago, το έχει μεταφέρει και το φυλάει στο εξοχικό της στις Βερμούδες!

Jennifer Lawrence: Το αγαλματάκι της για την ταινία Silver Linings Playbook έχει πάρει μια θέση στο πιάνο του πατρικού της σπιτιού.

Ενώ η Natalie Portman έχει δηλώσει ότι δεν θυμάται που είναι το Oscar της για την ταινία «Ο Μαύρος Κύκνος»: «Ίσως σε κάποιο χρηματοκιβώτιο ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω.»