Κατερίνα Καινούργιου: Τίτλοι τέλους μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha

Κατερίνα Καινούργιου: Τίτλοι τέλους μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχωρεί από τον Alpha μετά από 6 χρόνια παρουσίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Alpha, ολοκληρώνεται με το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν. Το Λόγω TiVis τέλειωσε πρόωρα την Παρασκευή που μας πέρασε, με τις καλύτερες σχέσεις ανάμεσα στο κανάλι και τηνπαρουσιάστρια που βρίσκεται στο δυναμικό του τα τελευταια 6 χρόνια. Συγκεκριμένο πλάνο για τις εκπομπές της επόμενης σεζόν δεν έχει βγει, όμως είναι πολύ πιθανό να μην συνεχιστεί η απογευματινή ζώνη, καθώς το κανάλι σκοπεύει να δώσει έμφαση στη μυθοπλασία.

Την Κυριακή μάλιστα μέσω της RealLife, η Ντέπυ Γκολεμά, είχε προϊδεάσει γράφοντας με τον μοναδικό της τρόπο, πως «η ξανθιά παρουσιάστρια αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ALPHA καθώς το κανάλι της Κάντζας δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο να της ανανεώσει το συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο».

Η πορεία της Κατερίνας στον Alpha μοιάζει να ολοκληρώθηκε και όπως γνωρίζουμε, συζητά ήδη με άλλο κανάλι. Οι προτάσεις μάλιστα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα, όπως έχει παραδεχτεί η παρουσιάστρια. «Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι και η πρόθεσή τους, όπως και η δική μου, είναι να παραμείνω στο δυναμικό του Alpha. Είναι η προτεραιότητά μου, παρόλο που έχω προτάσεις και από αλλού», είχε αναφέρει στο People και τη Σόνια Καζόνι.

Πηγη: peoplegreece.com