“Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα plus στην ελληνική τηλεόραση”

“Θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα plus στην ελληνική τηλεόραση”

Ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο σκηνοθέτης μεγάλων τηλεοπτικών σειρών όπως «Μια στιγμή, δυο ζωές», «Η ζωή της Άλλης», «Κλεμμένα Όνειρα», «Δικαίωση», μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα κοίτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε διάφορα ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά καιρούς σε γυρίσματα.

«Σε ένα γύρισμα, έπαιζε η Θέμις η Μπαζάκα και ο ηθοποιός που έπαιζε μαζί της το βράδυ είχε ξενυχτίσει και μύριζε ολόκληρος τσικνίλα. Του είπα να πάει να κάνει μπάνιο…Την Κάτια Δανδουλάκη την αγαπάω για δυο λόγους, είναι ηθοποιός, είναι κυρία, είναι συνεπέστατη. Μια μέρα έπαιζε με έναν ηθοποιό και του λέω, «Γιατί δεν ήρθες διαβασμένος όπως βλέπεις έχει διαβάσει η κυρία Δανδουλάκη;» και μου λέει, «εγώ να κάτσω να διαβάσω για ένα τηλεοπτικό;”. Σιγά ρε μεγάλε. Έχεις μια ηθοποιό που βλέπεις πως σε κοιτάει…Αυτό το παιδί δε κατάλαβε και σήμερα είναι στα αζήτητα».

Στη συνέχεια σχολίασε την ελληνική τηλεόραση σχολιάζοντας την Ιωάννα Μαλέσκου ως ένα Plus σε όσα βλέπουμε.

«Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με ένα πολύ χαρούμενο πρόσωπο, τη Μαλέσκου. Κάθισα να τη δω γιατί μου άρεσε μια φωτεινότητα που έχει. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά και έχει έναν τρόπο που θεωρώ ότι είναι ένα plus στην ελληνική τηλεόραση. Πρέπει να μπουν καινούρια πρόσωπα…» είπε ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά στα παιδιά του με τα οποία έχει μια εξαιρετική σχέση και είναι μαζί τους απόλυτα ειλικρινής.

«Με τα παιδιά μου έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Μιλάμε σαν οικογένεια παρόλο που είναι από άλλες μητέρες. Τα δυο παιδιά είναι εξαιρετικά αγαπημένα, ο γιος μου λατρεύει την εγγονή μου γιατί από την αρχή ήμασταν σαν ανοιχτός κώδικας. Όταν βλέπω λάθη που κάνουν τα λέω. Όταν η κόρη μου άργησε να έρθει σε γύρισμα ενώ έπρεπε να είναι πρώτη και επειδή είναι κόρη μου έπρεπε να είναι πιο σοβαρή και στη θέση της, την απέλυσα. Στο γιο μου έκανα βίντεο κλιπ που δε μου άρεσε καθόλου, του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι δεν το κρίνω γιατί είναι ένα βίντεο κλιπ που με αφήνει παγερά αδιάφορο διότι η ηθική μου και η αισθητική μου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό».