Η φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού με τους κριτές και ο απολογισμός του για το GNTM

Η φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού με τους κριτές και ο απολογισμός του για το GNTM

Ο Δημήτρης Σκουλός θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές του GNTM, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

«Σήμερα αυτό το υπέροχο ταξίδι του GNTM 2 φτάνει στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου,συναδέλφους μου @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou για τις τέλειες στιγμές γέλιου που περάσαμε. Τον @vourmanos για το υπέροχο μυαλό του και την @johada13 γιατί είναι η θεάρα μας. Οι δυο τους είναι ψυχή του show.

Τον @nchristoforou γιατί φρόντισε να είμαστε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα. Όλους τους συντελεστές του show,από τους κάμεραμεν μέχρι το παιδιά της παραγωγής, ήχος κλπ… Την @zorzettaz που είναι το πιο ευγενικό πλάσμα στον κόσμο. Την διεύθυνση του @starchanneltv γιατί είναι πάντα δίπλα μας. Και όλα τα κορίτσια – μοντέλα που συμμετείχαν στο show γιατί απέδειξαν με την προσπάθεια τους ότι όλα είναι δυνατά.

Υγ. Να μην ξεχάσω 2 κοριτσαρους την @genevievevv και @elena_hristopoulou. Κοριτσαροι σας ευχαριστούμε γιατί είστε εσείς.», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του στο instagram ο Δημήτρης Σκουλός.