Η τελευταία ανάρτηση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πριν χάσουν τους βασιλικούς τίτλους

Η τελευταία ανάρτηση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle πριν χάσουν τους βασιλικούς τίτλους

Η 31η Μαρτίου είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, καθώς χάνουν και επίσημα τους βασιλικούς τους τίτλους.

Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε την τελευταία του ανάρτηση του στο Instagram, ως Sussex Royal, αποχαιρετώντας τον συγκεκριμένο λογαριασμό και τους πάνω από 11 εκατ. ακολούθους του.

Στο μήνυμά τους ο Harry και η Meghan δεν άφησαν φυσικά ασχολίαστη την πανδημία του κορονοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμα του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Όπως όλοι αισθανόμαστε, ο κόσμος αυτή τη στιγμή φαίνεται εξαιρετικά εύθραυστος. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά – όπως βλέπουμε τώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οικογένειές μας, στις κοινότητές μας και σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή – μαζί μπορούμε να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον για να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης.

Το πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων, σε ολόκληρο τον πλανήτη και η εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας αυτής της πανδημίας.

Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται. Ευχαριστούμε αυτή την κοινότητα -για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωση στο καλό του κόσμου. Ανυπομονούμε να ξανά συνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο.