Το «X-factor» στον ΣΚΑΪ είναι προ των πυλών. Ο Σάκης Ρουβάς είναι… έτοιμος να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό και οι κριτές έτοιμοι να κονταροχτυπηθούν για τη νίκη.
Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του X-factor στο ξενοδοχείο Χίλτον και το παρών έδωσαν οι άνθρωποι που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή:Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνη αλλά και η Ευαγγελία Αραβανή, που έχει αναλάβει την παρουσίαση των παρασκηνίων.

Με την είσοδο του στο ξενοδοχείο, προκλήθηκε ντελίριο, καθώς οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι και λοιποί υπάλληλοι έτρεξαν να εξασφαλίσουν μια selfie με τον αγαπημένο τους τραγουδιστή. Ο Σάκης Ρουβάς πάντα ευγενικός και πρόθυμος θέλησε να γνωριστεί με όλους και να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία!

Η απάντηση του προκάλεσε τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων














