Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει τη σχέση της με τη Σία Κοσιώνη και την… πρώτη της χυλόπιτα

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει τη σχέση της με τη Σία Κοσιώνη και την… πρώτη της χυλόπιτα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της Ιωάννας Μαλέσκου στην Κρήτη TV, βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες καθημερινές της συνήθειες και ανησυχίες από το ρόλος της ως μητέρα και γιαγιά.

Η πολιτικός μίλησε παράλληλα για τη σχέση της, με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, ενώ αποκάλυψε και τι συνέβη όταν μίλησε στον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για την πρώτη της χυλόπιτα.

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση.

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου (Αλεξία) που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.