Η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχεται το λάθος που έκανε σε σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχεται το λάθος που έκανε σε σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τα νέα της επαγγελματικά βήματα, τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη στάση της απέναντι στα Μέσα αλλά και τα λάθη που έχει κάνει.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μεταξύ άλλων ανέφερε: «δε νιώθω άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αυτό που δεν θα ήθελα να κρύψω είναι ότι νιώθω πολύ όμορφα. Είναι ωραίο που σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα με πολύωρα γυρίσματα για το σίριαλ και πρόβες για το θέατρο υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι κοντά και μοιραζόμαστε αντίστοιχα προβλήματα και χαρές».

Η Κατερίνα μετά την πρώτη αναφορά της στον Γιάννη και στα συναισθήματά της αυτή την περίοδο της ζωής της αναφέρθηκε και στο ταξίδι τους στη Μύκονο και στο βίντεο που κυκλοφόρησε με τους δυο τους να τρώνε sushi.

«Στη Μύκονο βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους και επειδή τις Δευτέρες οι ηθοποιοί έχουν ρεπό από το θέατρο πήγαμε μαζί με τον Γιάννη για να μην ταξιδεύω μόνη μου. Επαναλαμβάνω ότι ήταν λάθος μου. Από εδώ και πέρα θα ξέρω…», εξήγησε η ηθοποιός.