Η ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber στη Hailey με αφορμή τα γενέθλιά της

Η ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber στη Hailey με αφορμή τα γενέθλιά της

H Hailey Baldwin Bieber έχει τα γενέθλια στις 22 Νοεμβρίου και παρόλο που φέτος, ήταν πολύ διαφορετικά από άλλες χρονιές, έλαβε μερικές από τις καλύτερες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας την προσωπική της Πρωτοχρονιά ξεχωριστή.

Το Instagram γέμισε από ευχές και μηνύματα αλλά η δημοσίευση που σίγουρα, έκλεψε τις εντυπώσεις και την καρδιά της Hailey για μία ακόμη φορά, έγινε από τον πλέον σύζυγο της, Justin Bieber.

Ο τραγουδιστής που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της Hailey, αλλά και από κοινές τους αναμνήσεις kai τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα του post μοιάζουν περισσότερο με ερωτική εξομολόγηση!

«Τα μάτια μου σου ανήκουν. Η καρδιά μου σου ανήκει. Η ψυχή μου σου ανήκει. Η αγάπη μου είναι για σένα. Είμαι στο σπίτι μου, όπου είσαι κι εσύ. Είσαι το καταφύγιο μου, έχω απόλυτα κι ολοκληρωτικά κολλήσει με αυτό που είσαι. Το μεγαλύτερο μου όνειρο μεγαλώνει μαζί σου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είσαι δική μου για πάντα. Χρόνια πολλά, μωρό μου».