Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην υποκριτική 17 χρόνια μετά τους «Δύο Ξένους»

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στην υποκριτική 17 χρόνια μετά τους «Δύο Ξένους»

Η Δέσποινα αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας της. Μετά την παρουσίαση του φετινού Madwalk, ακολούθησε η πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ , ενώ σε λίγες εβδομάδες θα ανοίξει και ο ολοκαίνουριος χώρος εστίασης στα βόρεια προάστια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια όμως δε σταματά εκεί.

Όσο ήταν στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα του νέου της videoclip για το τραγούδι «Για κακή μου τύχη», υπήρξαν δημοσιεύματα που την ήθελαν πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ MAMMA MIA.

Η επιβεβαίωση ήρθε με επίσημο δελτίο τύπου, στο οποίο επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Το MAMMA MIA των ABBA, ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται μετά από ειδική άδεια των δημιουργών στη “χώρα” του και… “μιλάει” ελληνικά!!!

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna θα ερμηνεύσει η Δέσποινα Βανδή, μπαίνοντας δυναμικά για πρώτη φορά στο χώρο του μιούζικαλ!

Η παράσταση θα ανέβει στις αρχές Δεκεμβρίου στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ σε μια υπερπαραγωγή με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα από την εταιρεία Θέαμα-Ακροπόλ και σε σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου και στίχων, της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Τα ονόματα των συμπρωταγωνιστών θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις προσεχείς ημέρες, ενώ στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ανοιχτή ακρόαση για ηθοποιούς-τραγουδιστές-χορευτές».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Μπουζιώτη στο enikos.gr, συμπρωταγωνιστής της Δέσποινας Βανδη θα είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο blog magazineofmedia, θα συμμετάσχουν και ο Άκης Σακελλαρίου, ο Αργύρης Αγγέλου, η Demy και ο Άρης Μακρής.

Πηγη: peoplegreece.com