Ελένη Μενεγάκη: “Η αντίδραση του Πρωθυπουργού και της ομάδας του εμένα με κάνει να…”

Ελένη Μενεγάκη: "Η αντίδραση του Πρωθυπουργού και της ομάδας του εμένα με κάνει να..."

Μετά την ανακοίνωση του μέτρου για την απαγόρευση σωματικών δραστηριοτήτων στη θάλασσα, η Άδα Σταματάτου, μητέρα του Γιάννη που πάσχει από αυτισμό, αποφάσισε να στείλει μια επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην επιστολή αυτή ζήτησε από τον Πρωθυπουργό «να αξιολογήσει την απαγόρευση κυκλοφορίας και λουτρού στις ευπαθείς ομάδες, τους αυτιστικούς, τους ΑμεΑ, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να γράψουν το 6 και να πάνε για τρέξιμο».

Το γράμμα της με δίκαιο αίτημα της, εστάλη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού και αφορά όχι μόνο την ίδια, αλλά και πολλούς συμπολίτες μας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε άμεσα μαζί της και της υποσχέθηκε πως θα διευθετήσει το ζήτημα. Όπως και έγινε και η ίδια η μητέρα έκανε μία ανάρτηση για να γνωστοποιήσει το θέμα και να τον ευχαριστήσει.

Για το συγκεκριμένο θέμα συζήτησαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της.

«Πάντως για την παρούσα στιγμή και το γεγονός το συγκεκριμένο, που αφορά μια πολύ μικρότερη ομάδα ανθρώπων στη χώρα μας, η αντίδραση του Πρωθυπουργού και της ομάδας του εμένα με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Δηλαδή μου αρέσει πολύ» είπε η Ελένη Μενεγάκη.