Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Ξένιας στα social media μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Ξένιας στα social media μετά την αποχώρηση της από το Survivor

Η τραγουδίστρια των REC, Ξένια, αποχώρησε από την ομάδα των Διασήμων του Survivor 2018 την Πέμπτη.

Η Ξένια βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, όπου και απολαμβάνει τις εξωτικές παραλίες και φυσικά διάφορα φαγητά, καθώς είναι κάτι που στερήθηκε στο παιχνίδι αλλά και συνομιλήσει με τα μέλη του γκρουπ, τον Άρη Λουμάκη και τον Mike Βασιλειάδη.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στη βδομάδα και η ανυπομονησία της είναι μεγάλη, καθώς της έλειψαν πολύ οι δικοί της άνθρωποι. Η Ξένια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την αποχώρηση της από το reality επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τον Άγιο Δομίνικο και μέσω της λεζάντας, εξέφρασε τα συναισθήματα της για το Survivor και έστειλε μήνυμα στον κόσμο που την στήριξε γράφοντας:

“SUR – VI – VORS. Ένα τόσο όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για όλο αυτό που έζησα, μια διαφορετική πλευρά της ζωής, σκληρή, γεμάτη από δυνατές εμπειρίες.. μέσα από αυτή πήρα μαθήματα ζωής, έμαθα να εκτιμώ αυτό που θεωρούσα δεδομένο, έκανα κάποιες δυνατές φιλίες και κράτησα για τον εαυτό μου κάθε ηλιοβασίλεμα για να θυμάμαι. Έτσι έζησα με τον δικό μου τρόπο και εγώ το #Survivor και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας.
Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω το ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα μας και νιώθω μεγάλη λαχτάρα να ξαναδώ τους ανθρώπους μου που τόσο μου έλειψαν αυτούς τους 2 μήνες, την οικογένεια μου και τους REC!”.