Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Για  11η συνεχόμενη χρονιά, η Madame Figaro Κύπρου διοργάνωσε το θεσμό ,«Γυναίκες της Χρονιάς».

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο Σάκης Ρουβάς, που με την υπογραφή του έκανε την τελετή απονομής μια αξέχαστη λαμπερή βραδιά. Η τελετή απονομής των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Η τελετή μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση Σίγμα για την Κύπρο και το Epsilon για την Ελλάδα.

Η εντυπωσιακή έναρξη έγινε με ομάδα 11 χορευτριών, οι οποίες μέσω της χορογραφίας του Φωκά Ευαγγελινού και της διδιασκαλίας του Χάρη Σάββα, αποτύπωσαν τις εκφάνσεις της γυναικείας προσωπικότητας. Η σύνθεση ήταν του Ευθύβουλου Θεοχάρους. Αμέσως μετά η πόρτα της σκηνής του θεάτρου ανυψώθηκε και 50 γυναίκες εμφανίσθηκαν on stage ενώ ακουγόταν το τραγούδι των φετινών βραβείων Madame Figaro «ΠΑΝΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ» που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την βραδιά αυτή από τον συνθέτη Ανδρέα Αναστασίου και τον στιχουργό Σταύρου Σταύρου. Το τραγούδι ερμήνευσαν οι Στέφανη Συμεωνίδη, Σοφία Πατσαλίδη και Χριστίνα Αργύρη.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς με τον κόσμο να χειροκροτεί ενθουσιασμένος, ενώ ακολούθησαν οι απονομές. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την προβολή της ιδιόχειρης αφιέρωσης του Σάκη Ρουβά που ήταν οι στίχοι του τραγουδιού ‘’Της θάλασσας νανούρισμα’’, το οποίο και ερμήνευσε, αφιερώνοντας το σε όλες τις γυναίκες τις Κύπρου.

Μετά τη βραδιά, ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία γράφοντας: «Βλέπω τις φωτογραφίες σας, διαβάζω τα μηνύματα σας, η αγάπη σας με δυναμώνει. Σας ευχαριστώ! Όνειρα γλυκά»

Οι νικήτριες τις βραδιάς 

Ηθοποιός: Άλκηστις Παυλίδου
Fashion Designer: Αφροδίτη Χατζηρακλέους
Επαγγελματίας-Επιχειρηματίας: Κλέλια Βασιλείου
Ερμηνεύτρια: Αλέξια Βασιλείου
Dove Aθλήτρια: Άννα Ραμόνα Παπαϊωάννου
Δημιουργός: Ντάινα Παπαδάκη
Επιστήμονας-Ακαδημαϊκός: Κυπρούλα Χριστοδούλου
ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά: Αναστασία Παπαδοπούλου
Τιμητικό Βραβείο «Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή: Άννα Γεωργίου
Τιμητικό Βραβείο Editors’ Choice: Δρ Γιόλα Μάρκου
Τιμητικό Βραβείο Αριστίνδην Άνδρας της Χρονιάς: Κύπρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Εμβρυϊκής Ιατρικής
Τιμητικό Βραβείο Συνολικής Προσφοράς: Κλαίρη Αγγελίδου