Αργύρης Αγγέλου: “Από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι να…”

Αργύρης Αγγέλου: "Από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι να..."

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα, ο Αργύρης Αγγέλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αγαπημένες του συνήθειες.

ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. Βέβαια είμαι… περίεργος ταξιδιώτης. Δεν είμαι από αυτούς που πηγαίνουν σε ένα μέρος, τους αρέσει, περνούν καλά και μετά δεν ξαναπάνε. Εμένα όταν με γοητεύσει κάποιο μέρος πηγαίνω… και ξανά πηγαίνω… και ξαναπηγαίνω χωρίς να βαρεθώ. Για παράδειγμα, στο Λονδίνο, που είναι η αγαπημένη μου ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, έχω πάει πάνω από δεκαπέντε φορές και ετοιμάζομαι σύντομα να ξαναπάω.

ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΣ. Δεν μου αρέσει να είμαι… μαγκούφης. Παλιότερα με την κολλητή μου την Ολυμπία φεύγαμε παίρνοντας μαζί μόνο την οδοντόβουρτσα μας και όλα τα άλλα τα ψωνίζαμε από όπου πηγαίναμε. Έχω μια πιστωτική κάρτα, την «ταξιδιωτική» όπως τη λέω, που χρησιμοποιώ όπου πηγαίνω και τη… φουλάρω! Επιστρέφοντας λοιπόν και αφού την ξεχρεώσω, φεύγω για το επόμενο ταξίδι.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με τα φαγητά. Στα γλυκά δεν είμαι πολύ καλός, ίσως γιατί δεν έχω εξασκηθεί, αφού δεν μου αρέσουν. Από τις άλλες συνταγές όμως κάνω τα πάντα, από ψωμιά μέχρι να ανοίγω φύλλο και να κάνω πίτες. Πέρασα μια μεγάλη περίοδο να φτιάχνω διάφορα ψωμιά, μέχρι και με σοκολάτα, αλλά και ό,τι πίτες μπορεί κανείς να φανταστεί.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ και να τραπεζώνω φίλους. Όπως μου αρέσει και να τρώω έξω. Από τις αγαπημένες μου συνήθειες είναι να βγαίνω για φαγητό. Ιδιαίτερα μετά την παράσταση, που πολλοί θέλουν να πάνε για κάνα ποτό, εγώ θέλω να πάω για φαγητό. Έτσι χαλαρώνω”.