Αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads η Χριστίνα Κολέτσα

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads η Χριστίνα Κολέτσα

Την απόφασή της να αποχωρήσει από το NOMADS έκανε γνωστή το βραδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Κολέτσα, τονίζοντας πως δεν αντέχει άλλο τις τεταμένες σχέσεις που υπάρχουν και ήρθαν στην επιφάνεια μετά τον καβγά για το επιπλέον πιάτο ρύζι που έφαγε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα της Τετάρτης, οι παίκτες δεν έκρυψαν τις κακές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους, καθώς μίλησαν σε υψηλούς τόνους και δεν έλειψαν τα «καρφιά».

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε ένα κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητάμε πράγματα που είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι εδώ πέρα να γελούσαμε… Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ! Υπάρχουν στιγμές σαν κι αυτή που θέλω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα εγώ να αποχωρήσω!», ανέφερε η Χριστίνα και άφησε έκπληκτους, τόσο τον παρουσιαστή και τους συμπαίκτες της, όσο και το κοινό!

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να φύγει προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο και να σκεφτεί ξανά όσα είπε, ώστε να του ανακοινώσει την τελική της απόφαση λίγο αργότερα. Ωστόσο, στο της Τετάρτης επεισόδιο δεν την είδαμε ποτέ ξανά, οπότε, λογικά, έφυγε από το Palwan…