Αποχώρησε από την τηλεόραση ο Θοδωρής Δρακάκης

Αποχώρησε από την τηλεόραση ο Θοδωρής Δρακάκης

Μετά από 21 χρόνια στο STAR, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Θοδωρής Δρακάκης αποχωρεί από το κανάλι λόγω συνταξιοδότησης.

Βουρκωμένοι οι συνάδελφοί του και μέσα σε κλίμα συγκίνησης τον αποχαιρέτησαν στην αίθουσα σύνταξης, με δυο τούρτες-έκπληξη.

Ο Θοδωρής Δρακάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο αρχισυντάκτης του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, έσβησε τα 21 κεράκια και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Star Investments, Πάνο Κυριακόπουλο και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. «Εδώ πέρασα τα νιάτα μου, περάσαμε δύσκολα, περάσαμε εύκολα, χαρήκαμε, κλάψαμε, παντρευτήκαμε, χάσαμε συναδέλφους, κάναμε παιδιά… Θα σας θυμάμαι με αγάπη και θα έρχομαι να σας βλέπω σίγουρα, με συγκινήσατε πάρα πολύ και σας εύχομαι σήμερα το βράδυ όλοι μαζί να προσευχηθούμε για καλή τύχη (υπονοώντας σαφώς την κρίσιμη συνεδρίαση του ΣτΕ που θα κρίνει την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες). Καλή συνέχεια!» είπε συγκινημένος ο Θοδωρής Δρακάκης.

Μάλιστα, οι αγαπημένοι του συνάδελφοι του επεφύλασσαν μια ακόμη έκπληξη. Του έκαναν δώρο ένα αναμνηστικό t-shirt με το λογότυπο του STAR και το «21 ORIGINAL», το οποίο εκτός από τα χρόνια που ήταν στο κανάλι, συμβολίζει και την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ.

Πηγή: Star