Το καρναβάλι στη Καλαμάτα παρουσίασε ο Χρήστος Φερεντίνος, και όπως όλα δείχνουν, μάλλον δεν τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Σύμφωνα με το messinialive.gr οι καρναβαλιστές νευρίασαν με τον παρουσιαστή του Alpha, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει την παρουσίαση για μια ώρα. Όλα ξεκίνησαν όταν παιδιά από της παρέλασης του πέταξαν αφρό και στην συνέχεια τον…. αλεύρωσαν!
Ωστόσο, αυτό που τον έκανε έξαλλο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ήταν όταν οδηγός άρματος βγήκε από το παράθυρο και τον μπουγέλωσε. Τότε, ο παρουσιαστής έφυγε από τον χώρο και την παρουσίαση μέχρι να επιστρέψει ανέλαβε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.
Όπως αναφέρεται, όλα τελείωσαν ομαλά, καθώς ο Δήμαρχος προσπάθησε με κολακευτικά σχόλια να ηρεμήσει τον παρουσιαστή.













