Το μήνυμα που έλαβε η Μαρία Σολωμού με την πιο ανατριχιαστική μαρτυρία για τον κορονοϊό

Το μήνυμα που έλαβε η Μαρία Σολωμού με την πιο ανατριχιαστική μαρτυρία για τον κορονοϊό

Με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να κάτσουμε σπίτι για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού συμμορφώθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities ανάμεσά τους και η Μαρία Σολωμού.

Τα κρούσματα αυξάνονται και ενώ όλοι πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην πανικοβαλλόμαστε, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την κατάσταση και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Όχι μόνο για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τις οικογένειές μας και τις οικογένειες των γύρω μας.

Αυτήν τη στιγμή, η κατάσταση στην Ιταλία έχει πάρει διαστάσεις που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Οι άνθρωποι έχοντας άγνοια κινδύνου, δεν προέβησαν στις δέουσες ενέργειες, καταλήγοντας να μετράνε χιλιάδες ασθενείς και πάνω από 1.000 νεκρούς.

Εν μέσω, όλου αυτού που συμβαίνει και που καλά – καλά δεν έχει γίνει αντιληπτό σε όλους, μία κάτοικος της Ιταλίας έστειλε στη Μαρία Σολωμού ένα email, στο οποίο εξηγεί την κατάσταση που βιώνουν οι άνθρωποι εκεί.

Ό,τι και να έχεις διαβάσει, όποια μεταφορά είδησης, αυτή η μαρτυρία που περιγράφει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει τώρα στην Ιταλία και πώς ξεκίνησε όλο αυτό θα σε ανατριχιάσει.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.