Ξέσπασε o Mente Fuerte κατά της Δανάης Μπάρκα μετά τα σχόλια για τη Μαρία Σολωμού

Ξέσπασε o Mente Fuerte κατά της Δανάης Μπάρκα μετά τα σχόλια για τη Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού σε πρόσφατο podcast της, μοιράστηκε με τον δικό της τρόπο μια εμπειρία που είχε σε κομμωτήριο, αποκαλύπτοντας πώς μία κοπέλα 20 χρονών και η μητέρα της είχαν κάνει ακριβώς τις ίδιες αισθητικές παρεμβάσεις.

Μάλιστα, η αναφορά της ηθοποιού για τις αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρές ηλικίες, προκάλεσε την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η οποία διαφώνησε με τον τρόπο που εξέφρασε την εμπειρία της η Μαρία Σολωμού.

Ωστόσο, τα όσα είπε η παρουσιάστρια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Mente Fuerte, ο οποίος ξέσπασε εναντίον της, μέσω αναρτήσεων του στα instastories.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δε θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@λοτρ@π@δες. Όλοι έχουμε μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο» έγραψε αρχικά ο Mente Fuerte, ενώ σχετικά με την ατάκα της Δανάης Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού:

«Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», ο ράπερ σχολίασε: «Ε μάλλον και ο δικός σου δε θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».

Ενώ σε άλλη του ανάρτηση ο Mente Fuerte πρόσθεσε: «Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της. Και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού. Διαφορετικά; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».