Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν είδα την Έφη Μουρίκη μου κόπηκαν τα πόδια»

Βλαδίμηρος-Κυριακίδης-Έφη-Μουρίκη.png

Καλεσμένοι στην εκπομπή “The 2night show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του, αλλά και για τη γνωριμία του.

«Όταν είδα την Έφη μου κόπηκαν τα πόδια… Συναντηθήκαμε στα καμαρίνια και κατεβήκαμε τα σκαλιά του Κρατικού Θεάτρου χεράκι – χεράκι. Καθόμουν κάτω από ένα φως για να φαίνονται τα μάτια μου. Ήρθε να παρακολουθήσει μία πρόβα και καθόμουν όπου υπήρχε δέσμη φωτός για να με κοιτάει », είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ενώ από την πλευρά της η Έφη Μουρίκη ανέφερε: «Με τον Βλαδίμηρο έχουμε διαφωνίες στη δουλειά, αλλά δεν υπάρχει ζήλια…Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Όταν κάποιος δεν δουλεύει, ο άλλος είναι εκεί για να τον στηρίξει, και γι’ αυτό υπάρχουν τα ζευγάρια, για να βοηθούν και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον».

«Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω ακούσει ποτέ από θεατή ήταν: “Κύριε Κυριακίδη, η γυναίκα σας είναι καλύτερη ηθοποιός από εσάς”, Πήρα τέτοια χαρά μέσα μου», συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.