Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν έφυγε το παιδί μου για σπουδές, μετρούσα στο ημερολόγιο τις ημέρες που θα ιδωθούμε»

Βάσω Γουλιελμάκη: «Όταν έφυγε το παιδί μου για σπουδές, μετρούσα στο ημερολόγιο τις ημέρες που θα ιδωθούμε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», βρέθηκε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι για τις σπουδές της, αλλά και για τους τοξικούς ανθρώπους.

«Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που έφυγε το παιδί μου από το σπίτι για σπουδές. Την πρώτη χρονιά που έφυγε το παιδί μου είχα ημερολόγιο και μετρούσα τις μέρες που έλειπε και τις ημέρες που θα ιδωθούμε. Η κόρη μου έχει πάει στην Καλιφόρνια οπότε δεν μπορείς να πεις ότι θα πεταχτείς. Στην αρχή τη βοήθησε ο μπαμπάς της που ήταν εκεί, ένιωθα τύψεις που δεν ήμουν αλλά δεν γινόταν», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Επίσης η Βάσω Γουλιελμάκη αναφέρθηκε στους τοξικούς ανθρώπους, λέγοντας: «Δεν μπορώ με τους ανθρώπους που υστεριάζουν όταν βλέπουν μπροστά τους ένα έντομο. Τη γλίτσα δεν πειράζει αν την αφήνουν τα έντομα, οι άνθρωποι είναι το θέμα. Ιδιαίτερα αν δεν είναι αυτό που θέλεις να σε πλησιάσει. Και τα… αποτυπώματα από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν. Το υπονοούμενό μου ήταν για τους τοξικούς ανθρώπους. Αντιδρώ με τον ίδιο τρόπο σε αυτούς όπως και με τα έντομα. Δεν επενδύω κάτι και όταν φύγει κάνω το… μπάνιο μου».

«Έχω καταλάβει με τα χρόνια ότι όσο κρατάει ο έρωτας όλα τα βλέπεις ρόδινα. Ο άνθρωπος ερωτεύεται αμέτρητες φορές. Υπάρχει όριο; Αν είσαι βέβαια τυχερός και σου έρθει και το “για πάντα”, είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Κι εγώ πιστεύω στο “για πάντα”, απλώς δεν μου έχει τύχει… γι’ αυτό πάμε στο “αμέτρητες”. Το αναζητάω όμως, αλίμονο», συμπλήρωσε η Βάσω Γουλιελμάκη.