Headlines

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ακόμα και μια ευτυχισμένη ζωή δεν μπορεί να είναι χωρίς ένα μέτρο σκότους»

Οι Έλληνες το βράδυ της Κυριακής υποδέχτηκαν το νέο έτος και αποχαιρέτησαν οριστικά το 2023.

Μάλιστα, οι εορταστικές εκδηλώσεις για την πιο μαγική νύχτα του χρόνου είχαν προγραμματιστεί στα κέντρα μεγάλων και μικρότερων πόλεων της χώρας, ενώ τα πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν στα σπίτια ήταν πολλά.

Ενώ τις δικές του ευχές θέλησε να στείλει και ο Βασίλης Μπισμπίκης για την αλλαγή του έτους.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έκανε τον απολογισμό του για την χρονιά που μας πέρασε και με ένα Instagram story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το μήνυμά του για το 2024

«Ακόμα και μια ευτυχισμένη ζωή δεν μπορεί να είναι χωρίς ένα μέτρο σκότους, και η λέξη ευτυχισμένος θα έχανε το νόημά της αν δεν εξισορροπούσε τη θλίψη.

Είναι πολύ καλύτερο να παίρνουμε τα πράγματα όπως έρχονται με υπομονή και ψυχραιμία. Χρόνια πολλά σε όλους!» έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην ανάρτησή του και ευχήθηκε για το νέο έτος.