Βασιλική Μιλλούση: «Στο σπίτι δεν τηγανίζουμε και δεν μπαίνει σοκολάτα – Ξεκίνησαν τα πάρτι και χαλάνε τα παιδιά»

Βασιλική Μιλλούση: «Στο σπίτι δεν τηγανίζουμε και δεν μπαίνει σοκολάτα – Ξεκίνησαν τα πάρτι και χαλάνε τα παιδιά»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day”, βρέθηκε η Βασιλική Μιλλούση και μίλησε για την δραστηριότητά της ως Αντιπεριφεριάρχης Αθλητισμού δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά.

Ενώ περνώντας σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του αθλητισμού αλλά και τις κόρες που απέκτησαν με τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Δεν θα άλλαζα τίποτα. Κάθε μέρα ήταν ένα μάθημα που στο τέλος σε κάνει τον άνθρωπο που είσαι. Οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, οι δυσκολίες και οι θυσίες, δεν θα άλλαζα τίποτα», είπε η Βασιλική Μιλλούση για την πορεία της στον αθλητισμό.

«Το μόνο που θα δούλευα περισσότερο είναι τον εαυτό μου και τη διαχείριση πολλών πραγμάτων», πρόσθεσε η Βασιλική Μιλλούση.

Όσο για το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν στο σπίτι με τις κόρες της, η Βασιλική Μιλλούση ανέφερε: «Δεν τηγανίζουμε στο σπίτι, τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι και το έχουμε συνηθίσει. Δεν έχει μπει η σοκολάτα στο σπίτι μας.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρτι, ξεκίνησαν και να χαλάνε τα παιδιά τις διατροφικές του συνήθειες. Όμως έχουν μέτρο, ούτε θα τους το στερήσω, ξέρουν αν ζητήσουν κάτι θα τους το δώσω. Η μεγάλη είναι πιο πολύ του γλυκού, η μικρή λιγότερο. Τρώνε μακαρόνια, κρέας και κάνα φακόρυζο τους αρέσει».