Βάνα Μπάρμπα για πόλεμο: «Θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσω εθελοντικά και θα το κάνω»

Βάνα Μπάρμπα για πόλεμο: «Θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσω εθελοντικά και θα το κάνω»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας ως εθελόντρια αλλά και την απώλεια της αδερφής της.

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε όλοι το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Ένας πόλεμος κοντά ή μακριά, είναι πόλεμος. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς» σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα.

«Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου. Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβί. Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα», συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα.