Όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 21 Αυγούστου, ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε και τυπικά εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο.
Μάλιστα, ο τραγουδιστής πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με το δωμάτιο της ψυχιατρικής κλινικής που νοσηλεύτηκε.
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαζωνάκης στο βίντεο δείχνει τον χώρο όπου έμεινε τις προηγούμενες ημέρες. Το κρεβάτι του, τη θέα από το δωμάτιό του, καθώς και την ντουλάπα που είχε μέσα μερικά από τα ρούχα του.
Ενώ αίσθηση προκαλεί ένα σύνθημα στον τοίχο του θαλάμου που γράφει: «Ήμουν εδώ μαζί με το κακό, αλλά το καλό επικρατεί».
«15 Αυγούστου… Δοκιμασίες, τα δώρα του Θεού. Αμήν και να μην. Εξιτήριο σήμερα. Μα ζω Ακόμα. Συνεχίζεται…», σχολίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην ανάρτηση του.













