Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες

Το «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» σε νέες περιπέτειες
απόψε στις 20.00 στο OPEN

Απόψε στις 20.00 στο OPEN o Παύλος και η Δάφνη προσπαθούν να περάσουν μία ολόκληρη μέρα μέσα στο σπίτι, αλλά μάλλον αυτό αποδεικνύεται πολύ δύσκολο.

Η ιδέα της Πηνελόπης να περάσουν ο Παύλος και η Δάφνη μία ολόκληρη μέρα στο σπίτι σε τρυφερούς εναγκαλισμούς… αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ’ όσο ακούγεται! Οι φίλοι τους, ο  Στέφανος και η Μυρτώ, δυο ενοχλητικά καλοπροαίρετοι τύποι, τους επισκέπτονται και ανατρέπουν όλα τα σχέδιά τους οδηγώντας τους σε μια τρελή- τρελή περιπέτεια χωρίς τέλος!

Στο μεταξύ ο Δάνος  χάνει ξαφνικά τον μέντορά του και μαζί και το «ταλέντο» του και επιστρατεύει τον Μάκη για βοήθεια, ενώ η Νίνα και η Ηλιάνα αντιμετωπίζουν  με τη βοήθεια ενός ιδιαίτερα ευσυγκίνητου γιατρού τα πεταρίσματα που ταλαιπωρούν τον Οδυσσέα. Ποια είναι, όμως, στην πραγματικότητα η θεία; Ποιος ο μέντορας; Ποιος ο γιατρός; Και κυρίως … ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Λεωνίδας ο Τσίτσιρας;!

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN