Το πανάκριβο δώρο που έκαναν οι Kardashians στα μέλη του συνεργείου του Keeping Up

Το πανάκριβο δώρο που έκαναν οι Kardashians στα μέλη του συνεργείου του Keeping Up

Όπως έγινε γνωστό, μετά από 14 χρόνια, το reality που έκανε παγκοσμίως γνωστή την οικογένεια Kardashian, το “Keeping Up with the Kardashians” θα τελειώσει το 2021.

Η ανακοίνωση προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα αλλά οι Kardashians έχουν συμφωνήσει ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουν το reality show.

Μάλιστα, οι αδερφές Kardashians έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική προβολής της ζωής τους στην εκπομπή “Keeping Up With The Kardashians”.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το 2006 και ακολουθούσε την διάσημη οικογένεια στα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής, παρακολουθώντας από κοντά τις σχέσεις, τους χωρισμούς, τα διαζύγια, τις γεννήσεις, την δημιουργία πολλών επιχειρήσεων αλλά και την μετάβαση φύλου της Caitlyn Jenner.

Η τελευταία σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου και το φινάλε του reality θα προβληθεί στις αρχές του 2021.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έγιναν τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου του reality της οικογένειας μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Οι Kardashians θέλησαν να αποχαιρέτησε τους 30 εργαζόμενους που αποτέλεσαν τα τελευταία 14 χρόνια τα μέλη του συνεργείου που παρακολουθούσε κάθε κίνησή τους κάνοντάς τους ένα καθόλου ευκαταφρόνητο δώρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, οι Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner και Kourtney Kardashian πρόσφεραν στον καθένα από ένα πολυτελές ρολόι του brand Rolex.

Το κόστος για το κάθε ρολόι ανέρχεται σε περίπου 10.000 δολάρια, που σημαίνει ότι η οικογένεια ξόδεψε 300.000 δολάρια για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της.

Το σίγουρο είναι ότι το τέλος της σειράς δεν σημαίνει ότι οι Kardashians θα χαθούν από την τηλεόραση, αφού πρόσφατα υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με το Hulu.