Το Netflix και η Warner Bros είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν για την 6η σεζόν του Lucifer

Το Netflix και η Warner Bros είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν για την 6η σεζόν του Lucifer

Εδώ και αρκετές ώρες τα ξένα μέσα μεταδίδουν ότι ο Lucifer ίσως τελικά να μην τελειώσει στον 5ο κύκλο αλλά να υπάρξει και 6ος.

Μάλιστα, τον Ιούνιο το Netflix είχε ανακοινώσει ότι η σειρά Lucifer θα ανανεωθεί με πέμπτη σεζόν αλλά θα είναι η τελευταία. Από τη στιγμή της συγκεκριμένης ανακοίνωσης οι φαν του Lucifer, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Σε εκείνους που χάρηκαν που θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους ήρωα σε μία ακόμα σεζόν και η ιστορία αν μη τι άλλο θα έχει τέλος και δεν θα κοπεί απότομα, και σε εκείνους που δυσαρεστήθηκαν και απαίτησαν να μην τελειώσει τόσο γρήγορα αφού η τέταρτη σεζόν ήταν η καλύτερη μέχρι στιγμής όλης της σειράς.

Στα social media μάλιστα ξεκίνησε και η καμπάνια με τίτλο #SaveLucifer για να μεταπείσουν το Netflix να μη σταματήσει το Lucifer στον πέμπτο κύκλο.

Όπως φαίνεται οι προσπάθειες έπιασαν τόπο αφού αυτές τις ημέρες το Netflix βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Warner Bros. για τη συνέχεια της σειράς και όλα δείχνουν ότι θα συμφωνήσουν. Στο τραπέζι έχει ήδη συζητηθεί και ο αριθμός επεισοδίων της 6ης σεζόν, τα οποία συζητάνε να είναι από 10 μέχρι 13.

O πρωταγωνιστής της σειράς Tom Ellis, προς το παρόν είναι σιωπηλός και δεν έχει μιλήσει σχετικά με την ανανέωση του Lucifer, αφού είναι πολύ πιθανό να μη θέλει να δυσαρεστήσει τους θαυμαστές της σειράς αν κάτι πάει στραβά στο τέλος.

Όλοι γνωρίζουμε ωστόσο, ότι αν τελικά ο Lucifer πάρει το πράσινο φως για 6ο κύκλο, θα είναι από τους πρώτους που θα πανηγυρίσει στα social media αφού του αρέσει να έχει επαφή με τον κόσμο.

Αν τελικά ο Lucifer ανανεωθεί και για 6η σεζόν από το Netflix, μιλάμε για την 1η σειρά της πλατφόρμας στην οποία η «αυστηρή» streaming υπηρεσία δίνει ακόμα μια ευκαιρία.