Το μήνυμα του Cristiano Ronaldo για τον θάνατό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Το μήνυμα του Cristiano Ronaldo για τον θάνατό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε ηλικία 96 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από προβλήματα υγείας.

Ενώ ο θάνατος της Βασίλισσας σκόρπησε θλίψη στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο, αφού πολύς είναι ο κόσμος από κάθε άκρη της γης που στεναχωρήθηκε με την είδηση αυτή και θέλησε να την αποχαιρετήσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Cristiano Ronaldo που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια της Βασίλισσας.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος σταρ της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να σταθεί στο πλευρό των Βρετανών.

«Επτά χρόνια της καριέρας μου έχω παίξει στην Premier League και αυτή είναι η όγδοη σεζόν για μένα στην Αγγλία. Σε όλα αυτά τα χρόνια ένιωσα την τεράστια αγάπη του Ηνωμένου Βασιλείου για τη βασίλισσά του και πόσο σημαντική ήταν και θα είναι για πάντα η μεγαλειότητά της για τον βρετανικό λαό.

Στέλνω τα συλλυπητήριά μου για τη μνήμη της και θρηνώ γιατί είναι αναντικατάστατη για τη χώρα που έχω μάθει πλέον να αποκαλώ σπίτι μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου στη βασιλική οικογένεια», έγραψε ο Ronaldo στην λεζάντα της ανάρτησης του.