Το μήνυμά της Shakira για την προδοσία και τη νέα χρονιά μετά τον χωρισμό με τον Gerard Piqué

Το μήνυμά της Shakira για την προδοσία και τη νέα χρονιά μετά τον χωρισμό με τον Gerard Piqué

To 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Shakira, ωστόσο θέλησε να γιορτάσει τον ερχομό του νέου χρόνου για πρώτη φορά μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Gerard Piqué.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους followers της ένα πολύ συναισθηματικό μήνυμα για το 2023.

Συγκεκριμένα η Shakira που χώρισε με τον ποδοσφαιριστή και πατέρα των παιδιών της όταν έμαθε ότι εκείνος είχε παράλληλη σχέση με μια νεότερη γυναίκα, έγραψε στο Instagram για τις πληγές της αλλά και την προδοσία:

«Ακόμα κι αν οι πληγές μας είναι ακόμα ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού.

Ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους. Όταν αντιμετωπίζουμε περιφρόνηση, συνεχίστε να αναγνωρίζετε την αξία σας. Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι από ανήθικους. Περισσότεροι με εμπάθεια από αδιαφορία. Όσοι φεύγουν είναι λιγότεροι από αυτούς που θα μείνουν στο πλευρό μας.

Τα δάκρυά μας δεν είναι μάταια, ποτίζουν το χώμα από το οποίο θα φυτρώσει το μέλλον μας και θα μας κάνει περισσότερο ανθρώπινους, ώστε ενώ υποφέρουμε από πληγωμένη καρδιά μπορούμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε».