Η σπάνια φωτογραφία του Μichele Μorrone με την πρώην σύζυγο του

Η σπάνια φωτογραφία του Μichele Μorrone με την πρώην σύζυγο του

Μπορεί η ταινία 365 DNI (365 Ημέρες) να μην πήρε τις καλύτερες κριτικές, ωστόσο σάρωσε στη θέαση και εκτόξευσε την καριέρα του Michele Morrone.

O Ιταλός σταρ που τρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην πολωνική ερωτική ταινία, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά μοιράζετε με τους followers του, στιγμές από την προσωπική και επαγγελματικη του ζωή.

Αυτή τη φορά, ο Morrone θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφιa όπου ποζάρει με την πρώην σύζυγό του, Rouba Saadeh.

Επίσης ο ηθοποιός θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκφράσει και την στήριξη του στην σχεδιάστρια μόδας από τον Λίβανο, παρά το διαζύγιό τους πριν από το 2018.

Να πούμε πως η Rouba Saadeh τώρα συνεργάζεται με τον Elie Saab, που ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Παρίσι και την Εβδομάδα Μόδα.

Μετά τον χωρισμό, δεν έχουμε δει κάποια κοινή φωτογραφία των δύο πρώην στα social media και σίγουρα αυτή είναι μια σπάνια στιγμή γι’ αυτούς.

Ο Michele Morrone και η Rouba Saadeh που μετά τον χωρισμό τους, δεν έχουμε δει κάποια κοινή τους φωτογραφία στα social media, το 2014 καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, τον Marcos. Ενώ το 2017 απέκτησαν ακόμη έναν γιο, τον Brandon.