Το μήνυμα της Selena Gomez για το body positivity: «Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι…»

Το μήνυμα της Selena Gomez για το body positivity: «Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι...»

Η Selena Gomez που είναι ειλικρινής, ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να μιλήσει για την εικόνα του σώματός της, συχνά μοιράζετε τις σκέψεις της μέσα από τα social media.

Μάλιστα, με μια νέα της ανάρτηση, η ηθοποιός που αρκετές φορές στείλει στους followers της μηνύματα body positivity, θέλησε να αναφερθεί στην αλλαγή του σώματος της τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα η Gomez, σε ένα story που ανέβασε στο Instagram της, έδειξε δύο φωτογραφίες με το πώς ήταν και πώς είναι σήμερα το σώμα της.

«Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναγίνω ποτέ έτσι…» σχολίασε η Selena δίπλα στη φωτογραφία που ποζάρει με μπικίνι το 2013 και ήταν 21 ετών, σχεδόν 11 χρόνια πριν.

Ενώ στη δεύτερη φωτογραφία που ήταν 10 χρόνια μετά όπου φοράει ένα ψηλόμεσο μπικίνι, έγραψε: «Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι εντάξει».

Να πούμε πως τον Οκτώβριο, η Selena Gomez είχε μιλήσει για την ντροπή που ένιωθε σχετικά με τη εικόνα στο σώμα της όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τη διάγνωση λύκου.

Η Gomez που ήταν 24 ετών όταν διαγνώστηκε, θυμήθηκε ότι αισθάνθηκε ότι δεν είχε πλέον «το σώμα μιας έφηβης», γεγονός που την έκανε να αισθάνεται άσχημα.

Ενώ τον Απρίλιο του 2022, εγκάλεσε τους body shamers που επέκριναν την εικόνα της.

“Ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου γιατί οι άνθρωποι γκρινιάζουν γι’ αυτό ούτως ή άλλως”, είπε στα TikTok Stories της. “Είσαι πολύ μικρή”, “είσαι πολύ μεγάλη”, “αυτό δεν μου ταιριάζει. Σκύλα, είμαι τέλεια όπως είμαι. Ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Αντίο.”