Το μήνυμα της Cara Delevingne μετά την πυρκαγιά στο σπίτι της: «Η ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή»

Το μήνυμα της Cara Delevingne μετά την πυρκαγιά στο σπίτι της: «Η ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή»

Όπως έγινε γνωστό, στις φλόγες τυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου, η έπαυλη αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων της Cara Delevingne στο Λος Άντζελες, προκαλώντας την μαζική ανταπόκριση των πυροσβεστών.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο ET ότι το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο πριν από τις 4 το πρωί της Παρασκευής και οι φλόγες ήταν τόσο δυνατές, που χρειάστηκαν 94 πυροσβέστες και περισσότερες από δύο ώρες για να τις σβήσουν.

Ωστόσο, το μοντέλο και ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, σχολίασε το περιστατικό με stories της στο Instagram, στα οποία μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τις δύο γάτες της.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει σήμερα… Δεν μπορώ να το πιστέψω. Η ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή. Γι’ αυτό εκτιμήστε αυτό που έχετε», έγραψε η Delevingne και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ από το βάθος της καρδιάς μου όλους τους πυροσβέστες και όσους εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν».

Ενώ για τις γάτες της τόνισε ότι είναι ζωντανές και ότι είναι καλά.

Να πούμε πως τη στιγμή της πυρκαγιάς, δεν υπήρχε κάποιος ένοικος στο σπίτι, καθώς η Cara Delevingne είναι στο Λονδίνο αυτό το διάστημα στα πλαίσια μιας θεατρικής παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστεί.