Το εκρηκτικό νέο της τραγούδι “Flowers” της Miley Cyrus μόλις κυκλοφόρησε!

Το εκρηκτικό νέο της τραγούδι “Flowers” της Miley Cyrus μόλις κυκλοφόρησε!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ MILEY CYRUS ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SINGLE “FLOWERS” !

– ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΕΔΩ.

– ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΓΔΟΟ STUDIO ALBUM
“ENDLESS SUMMER VACATION”
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ PANIK RECORDS/SONY MUSIC

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ “FLOWERS” ΕΔΩ.

Η πολύ-πλατινένια τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και πρωτοπόρος Miley Cyrus μόλις κυκλοφόρησε το νέο της εξαιρετικό τραγούδι “Flowers”, το πρώτο single από το πολυαναμενόμενο όγδοο studio album ‘Endless Summer Vacation’, το οποίο θα κυκλοφορήσει  στις 10 Μαρτίου μέσω της  Panik Records/Sony Music. Tο track βρίσκει την Miley να μιλάει για την αγάπη προς τον εαυτό μας και το θάρρος μέσα μας, λέγοντας στους στίχους Started to cry / But then I remembered / I can buy myself flowers / Write my name in the sand” πριν περάσει στο πιο δυναμικό σημείο όπου μας ανακοινώνει “I can love me better than you can.” Το θέμα του τραγουδιού και η θερμή αποδοχή από το κοινό δείχνει πως το 2023 θα είναι η χρονιά της Miley.

Η Miley Cyrus μοιράστηκε και το video για το τραγούδι όπου την βλέπουμε ντυμένη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας για μία ακόμη φορά.Tο video είναι μία δημιουργία της Miley και σκηνοθετημένο από τον Jacob Bixenman με τον Stephen Galloway να είναι ο creative director.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης ανακοίνωσε το επερχόμενο album ‘Endless Summer Vacation’ με ένα  δυναμικό trailer, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Tο εξώφυλλο του album δημιουργήθηκε από την Brianna Capozzi για το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ, καθώς η Miley ήθελε να το κάνει έτσι ώστε να βγει απόλυτα φυσικό. Το ‘EndlessSummer Vacation’ ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και την παραγωγή έχουν κάνει οι Kid Harpoon, Greg Kurstin, Mike WiLL Made-It και Tyler Johnson. Η Miley περιγράφει το album ως το ερωτικό της γράμμα στο LA.

Το ’Endless Summer Vacation’ θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και σε όλα τα φυσικά καταστήματα. Οι θαυμαστές τις Miley μπορούν να κάνουν την προπαραγγελία τους για όλες τις εκδόσεις, μέσω του shop.mileycyrus.com.