Το δημόσιο “ευχαριστώ” της Μαρίνας Ψάλτη μετά το “τελευταίο αντίο” στο Γιάννη Φέρτη

Το δημόσιο "ευχαριστώ" της Μαρίνας Ψάλτη μετά το "τελευταίο αντίο" στο Γιάννη Φέρτη

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φέρτη είπαν την Τρίτη 16 Απριλίου συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ωστόσο, παρά την απεργία των δημοσιογράφων στο σημείο βρέθηκαν τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι, αφού ο ίδιος ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς.

Ενώ στις τηλεοπτικές κάμερες έκαναν δηλώσεις η Μαρίνα Ψάλτη, ο Δημήτρης Πετρόπουλος αλλά και η Τάνια Τσανακλίδου.

«Δεν είναι το τελευταίο αντίο γιατί τα δώρα που πήραμε όλοι από τον Γιάννη είναι δώρα για όλη τη ζωή μας. Άρα ο Γιάννης θα είναι στη ζωή μας, όσο ανασαίνουμε. Θα το έλεγα ότι θα βρεθούμε σύντομα», είπε η Τάνια Τσανακλίδου.

«Δεν έχω γνωρίσει άλλο ηθοποιό που όσοι έχουν δουλέψει μαζί του και κυρίως οι γυναίκες να λένε “ο Γιάννης μου”», είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ τεράστιο από καρδιάς σε εσάς που κανονικά σήμερα έχετε τις απεργίες σας και στους ανθρώπους με τις κάμερες. Και να ευχαριστήσω πολύ όλον αυτόν τον κόσμο τους γνωστούς, άγνωστους, συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη. Τους ευχαριστώ από καρδιάς κι εσάς και εύχομαι να είστε όλοι καλά», ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη.