Το δημόσιο ευχαριστώ της Marias Menounos στο σύζυγό της

Το δημόσιο ευχαριστώ της Marias Menounos στο σύζυγό της

Η η Maria Menounos και ο Kevin Undergaro που είναι μαζί 20 ολόκληρα χρόνια μαζί και συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι της θείας της στη Βοστόνη, καθώς ο σύζυγος της ήταν φίλος του ξαδέλφου της.

Το ζευγάρι στις 31 Δεκεμβρίου 2021 συμπλήρωσαν τέσσερα χρόνια γάμου από την ημέρα που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Ενώ τον Οκτώβριο του 2018 ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος στο Άκοβο Αρκαδίας, τη γενέτειρα της Marias.

Μάλιστα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συχνά μοιράζετε με τους followers της στιγμές από την ζωή τους.

Αυτή τη φορά η Maria Menounos ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instgram μια selfie φωτογραφία τους μέσα στο αυτοκίνητο και έγραψε στην λεζάντα:

«Αυτός ο άνθρωπος με πηγαίνει στη δουλειά εδώ και χρόνια! Ο Θεός να τον ευλογεί. Όποτε είμαι κουρασμένη, ή δεν νιώθω καλά, ή απλά θέλω να περάσω λίγο χρόνο μαζί του, παίρνει το φορητό υπολογιστή του και δουλεύει από το αυτοκίνητο. Όταν δούλευα 18+ ώρες την ημέρα, ήταν το μέρος όπου τον έβλεπα. Το κάνει μέχρι και σήμερα ακόμη κι αν είναι 2 ώρες την ημέρα! Τι κάνει ο σύντροφός σας για εσάς; Μοιραστείτε το παρακάτω #partnerappreciationday».