Το αύριο μας ανήκει: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του MEGA

Το-Αύριο-Μας-Ανήκει-2-250x250.png

«ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ»

 ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ,
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ MEGA

Μια ανεξήγητη έκρηξη. Καλά κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως. Σχέσεις που δοκιμάζονται.

Το ερωτικό, αστυνομικό δράμα «Το Αύριο Μας Ανήκει», με την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία έρχεται τον Σεπτέμβριο, στο νέο πρόγραμμα του MEGA

 Η υπόθεση της σειράς:

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην  κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.  Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα.

Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική  σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες.

Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Το-Αύριο-Μας-Ανήκει-1024x628.png

Οι χαρακτήρες:

Σοφία Κυριακάκη – Χατζή (Ελισάβετ Μουτάφη)

Μια δυναμική γυναίκα που εργάζεται ως καθηγήτρια στο σχολείο της κοινότητας. Προσπαθεί να κρατάει την ισορροπία στην οικογένειά της ανεξάρτητα από το προσωπικό της κόστος.

Σε μια νύχτα βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται, αφού ο γιος της προσάγεται ως ύποπτος για την έκρηξη. Η Σοφία αρνείται να πιστέψει την εμπλοκή του γιου της και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να αποδείξει την αθωότητά του.

Μετά από 17 χρόνια, συναντά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου την χαμένη της αδελφή, η οποία έχει αμνησία.

Ελισάβετ-Μουτάφη-863x1024.png

Λευτέρης Βασιλειάδης (Αντώνης Καρυστινός)

Ένας αποφασιστικός και επίμονος αστυνόμος. Ο άντρας που αναζητεί πάντα μια εξήγηση στα πράγματα. Η σύζυγός του, τον εγκαταλείπει και μεγαλώνει μόνος του το παιδί τους.

Έχει πείσμα, επιμονή και υπομονή. Δεν υποχωρεί εύκολα, γεγονός που συχνά τον βάζει σε κίνδυνο.

Αντώνης-Καρυστινός-875x1024.png

Νικηφόρος Χατζής (Αλέξανδρος Σταύρου)

Ο σύζυγος της Σοφίας. Πρώην αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος μετά την παραπομπή του σε ΕΔΕ, αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ο γάμος του με την Σοφία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Ένας ενοχικός άντρας που φοβάται τις μεγάλες αλλαγές.

Αλέξανδρος-Σταύρου-825x1024.png

Ορέστης Πετρίδης (Αντώνης Βλοντάκης)

Ο σύζυγος της Έλλης, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση. Ο Ορέστης κρύβει πολλά μυστικά.

Σύντομα, θα συνειδητοποιήσει ότι ο γάμος του με την Έλλη έχει φτάσει στο τέλος του. Προσπαθεί να διατηρεί σταθερή τη σχέση ανάμεσα στη λογική και στην παρόρμηση.

Αντώνης-Βλοντάκης-854x1024.png

Φανή Ντάλα (Λένα Δροσάκη)

Η γυναίκα που μπορεί να διαχειριστεί όλα τα μυστικά και τις πιεστικές ισορροπίες. Παντρεύτηκε τον μεγάλο γιο του δημάρχου Ντάλα, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από κάποια χρόνια.

Συνέχισε να ζει με την οικογένεια του συζύγου της και μεγαλώνει μαζί τους, τον γιο της, τον Κωστή. Τον λατρεύει, καθώς εκείνος είναι το πιο φωτεινό κομμάτι της ζωής της.

Λένα-Δροσάκη-764x1024.png

Έλλη Κυριακάκη-Πετρίδη (Ηρώ Πεκτέση)

Το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας που εμφανίζεται μετά από 17 χρόνια. Η Έλλη είναι δημοσιογράφος και παντρεμένη με τον Ορέστη.

Με την έκρηξη χάνει τη μνήμη της και δεν μπορεί να συνδέσει τα γεγονότα. Είναι ο άνθρωπος της αλήθειας. Έχοντας μετανιώσει για τα λάθη της, αναζητά την αγάπη, ενώ απεχθάνεται τα μυστικά.

Ηρώ-Πεκτέση-802x1024.png

Πασχάλης Ντάλας (Κωνσταντίνος Λάγκος)

Μεγάλωσε με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία ενίσχυσε η απόφαση του πατέρα του να τον στείλει για βοήθεια σε ιδρύματα.

Ο Πασχάλης δεν εκδηλώνει στο κοινωνικό του περιβάλλον την ψυχική του ιδιαιτερότητα, αντιθέτως ελέγχει τις αντιδράσεις του και δίνει πάντα καλές εντυπώσεις.

Έχει μεγαλώσει στη σκιά του μεγαλύτερου αδελφού του, του Στέφανου, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.  Είναι ερωτευμένος με τη Φανή.

Κωνσταντίνος-Λάγκος-768x1024.png

Μιχάλης Καΐρης (Αλέξανδρος Πέρρος)

Ειδικευόμενος γιατρός και κρυφά «τσιμπημένος» με την Χριστίνα. Μπλέκει σε μπελάδες για χάρη της. Λίγο νευρικός, αλλά κατά βάθος πολύ ευαίσθητος.

Αλέξανδρος-Πέρρος.png

Κορίνα Ντάλα (Γεωργία Μαυρογεώργη)

Η σύζυγος του δημάρχου και ερωμένη ενός πρώην διεφθαρμένου αστυνομικού. Κάθε της απόφαση και πράξη έχει ως αφετηρία το μίσος της για τον άντρα της.

Η παθολογική της αγάπη για τον Πασχάλη, τον γιο τους,  είναι ο μόνος λόγος που την κρατάει στο σπίτι.

Χριστίνα Στρατάκη (Μαρία Μαραγκού)

Ειδικευόμενη γιατρός.  Η νεότερη φίλη της Σοφίας, η οποία βλέπει πάντα την καλή πλευρά των άλλων κάτι που συχνά την εξαπατά και την αποπροσανατολίζει.

Μαρία-Μαραγκού-838x1024.png

Στέλλα Κρίτα (Σοφία Μανωλάκου)

Η βοηθός και συνεργάτιδα του Λευτέρη. Δεν είναι πάντα σαφή τα κίνητρα των πράξεών της. Έχει περάσει δύσκολες στιγμές στην υπηρεσία.

Κάποιες φορές δημιουργεί στο μυαλό της υποψίες και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Παρόλα αυτά, η αφοσίωσή της σε εκείνον είναι δεδομένη.

Σοφία-Μανωλάκου-831x1024.png

Τατιάνα Λάντη (Νίκη Σερέτη)

Δικηγόρος και πολύ καλή φίλη της Σοφίας.  Προσπαθεί πάντα να προστατέψει τους φίλους της, αλλά πολλές φορές οι πράξεις της παρεξηγούνται.

Νίκη-Σερέτη-1024x683.png

Θεοδώρα Λιβάνη (Νικολέττα Καρρά)

Μία γυναίκα που προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στο αίσθημα πολιτικής ευθύνης που την χαρακτηρίζει και τις ανατροπές που κλονίζουν το βουλευτικό της έργο.

Μένιος Ντάλας (Δημήτρης Μαυρόπουλος)

Ο «κακός» και αδίστακτος δήμαρχος. Έχει εξαιρετική αντίληψη της πραγματικότητας και των παραμέτρων της, και αυτή η ευφυΐα τον κάνει κυνικό.

Επέμενε να νοσηλευτεί ο γιος του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, όχι από αδιαφορία, αλλά επειδή πίστευε ακράδαντα ότι ήταν ο μόνος τρόπος να βοηθηθεί.

Αυτό διέλυσε οριστικά και τη σχέση του με τη σύζυγό του, η οποία τον θεωρεί υπαίτιο για τα δεινά στη ζωή του γιου τους. Μοιάζει να εμπλέκεται σε συνωμοσίες, αλλά στην ουσία είναι πάντα ένα βήμα μακριά από την αλήθεια.

Δημήτρης-Μαυρόπουλος-913x1024.png 

Αλεξάνδρα Κυριακάκη (Κοραλία Καράντη)

Η μητέρα της Σοφίας και της Έλλης, διευθύντρια στην Αιματολογική Κλινική του Λεόντειου Νοσοκομείου Αθηνών. Δυναμική, ανεξάρτητη και αυτόνομη.

Μεγάλωσε μόνη της τις κόρες της μετά τον θάνατο του συζύγου της. Είναι η φωνή της λογικής, της εμπεριστατωμένης θεώρησης και της συγκρατημένης συναισθηματικής αντίληψης.

Κοραλία-Καράντη-820x1024.png

Νικολέττα Χατζή (Αμέλια Σκλαβούνου)

Η κόρη της Σοφίας και του Νικηφόρου. Το κορίτσι που θα ήθελε κάθε γονιός να έχει.

Εξαιρετικά πειθαρχημένη και προσηλωμένη στους στόχους της. Μοιρασμένη συναισθηματικά ανάμεσα στους γονείς της.

Αμέλια-Σκλαβούνου-761x1024.png

Λεωνίδας Χατζής (Γιώργης Παρταλίδης)

Ο γιος της Σοφίας. Ένας έφηβος που επαναστατεί. Έχει αδυναμία στον πατέρα του και θα έκανε τα πάντα για να τον υποστηρίξει. Είναι η ανώριμη εκδοχή του Νικηφόρου. Παρορμητικός, ευαίσθητος και φιλότιμος.

Γιώργης-Παρταλίδης-1024x613.png

Κωστής Ντάλας (Πάνος Κότσογλου): Ο γιος της Φανής και του Στέφανου. Ο Κωστής είναι ένα φιλότιμο και δοτικό παιδί, με έντονο το «κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη,  Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου,  Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στον ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στον ρόλο της Αλεξάνδρας, η Κοραλία Καράντη.

«Το Αύριο Μας Ανήκει» έρχεται το φθινόπωρο, στο νέο πρόγραμμα του MEGA

Δείτε επίσης ΕΔΩ! φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του MEGA που ξεκίνησαν.

#ToAvrioMasAnikei

#ToMegaToKalo
#MegaNeoProgramma

Facebook: @megatvcom
Twitter: @megatvofficial
Instagram: @megatvcom

www.megatv.com