Το ατύχημα της Jessica Chastain στα SAG Awards και η αντιδρασή της: «Ντράπηκα λίγο»

Το ατύχημα της Jessica Chastain στα SAG Awards και η αντιδρασή της: «Ντράπηκα λίγο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο Los Angeles, τα SAG Awards που επανήλθαν μετά από τρία χρόνια στην κανονικότητά τους, σε μια άκρως λαμπερή βραδιά.

Ενώ μια από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν και η Jessica Chastain που κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Female Actor in a Television Movie or Limited Series για την σειρά George & Tammy.

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα καθώς ανέβαινε στη σκηνή για να παραλάβει το αγαλματίδιο από την Zendaya και τον Paul Mescal.

Συγκεκριμένα η Chastain την ώρα που ανέβαινε στη σκηνή, σκόνταψε στη σκάλα. Ωστόσο, η ίδια το διαχειρίστηκε με ψυχραιμία.

Ωστόσο, στη συνέχεια μιλώντας στο περιοδικό People, η ηθοποιός σημείωσε ότι ντροπιάστηκε λίγο από την πτώση της μπροστά στα βλέμματα των συναδέλφων της.

«Σκόνταψα στις σκάλες, αλλά είχα δύο πολύ όμορφους άνδρες που με βοήθησαν, οπότε δεν ήταν και τόσο άσχημο» είπε η Jessica Chastain χαμογελώντας και βλέποντας το θετικό στην αρνητική κατάσταση.

Επίσης αναφερόμενη στο βραβείο της, είπε: «Είμαι πανευτυχής και δεν μπορώ να το πιστέψω», αφού η ίδια φάνηκε να σοκάρεται όταν ακούστηκε το όνομά της και σκόνταψε καθώς προχωρούσε στη σκηνή.

«Άκουσα το όνομά μου και καθόμουν δίπλα στη Viola Davis που την αγαπώ πολύ και δίπλα στον Eddie Redmayne, που επίσης αγαπώ πολύ, ήταν πολύ ξεχωριστό το τραπέζι στο οποίο καθόμουν. Καθώς σηκώθηκα να πάρω το βραβείο αντιλήφθηκα ότι έχω πρόβλημα, καθώς ένιωθα όλο το σώμα μου να τρέμει και χρειαζόμουν βοήθεια. Τότε σκόνταψα. Μόλις ανέβηκα στη σκηνή είδα τον χρόνο που μου είχε απομείνει και έπρεπε να μιλήσω γρήγορα» πρόσθεσε η Jessica Chastain.