Το ξεκαρδιστικό backstage video της Ursula Corbero από την νέα της Hollywoodιανη ταινία

Ursula-Corbero-G.I.-Joe-Snake-Eyes-250x250.png

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Το φαινόμενο «La Casa De Papel» εκτόξευσε τη δημοτικότητα των Ισπανών πρωταγωνιστών της σειράς σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Μια από αυτούς είναι και η Úrsula Corberó που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Tokio.

Μάλιστα, η Ισπανίδα ηθοποιός μετά το «La Casa De Papel» και την μικρή οθόνη κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην καριέρα της, καθώς πρωταγωνίστησε στην πρώτη της Hollywoodιανη ταινία.

Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2021, συναντήσαμε την Ursula στο καστ του blockbuster Snake Eyes: G.I. Joe Origins, όπου υποδύθηκε την Ana DeCobray/Baroness, ένα από τα ηγετικά μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Cobra.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Úrsula Corbero μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα αστείο backstage video από τα γυρίσματα της ταινίας που έγιναν στο Τόκιο, ξεσπώντας σε γέλια και δείχνοντας πως περνάνε όταν οι κάμερες δεν γράφουν.

Έτσι στο video την βλέπουμε να κάθεται σε μια πολυθρόνα και να κάνει πλάκα με το ρούχο που φοράει, καθώς είναι δερματίνη και πολύ στενό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί εύκολα να κουνήσει, να λυγίσει τα γόνατα και να σηκωθεί.

Ενώ η συμπρωταγωνίστρια της Samara Weaving, της λέει να σηκωθεί με την ίδια να της απαντάει ότι μπορεί να το κάνει, με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό.

«Ταινία δράσης VS πραγματική ζωή
Μου λείπεις σπαράγγι μου», έγραψε η Úrsula Corbero στην λεζάντα του post της.