Το “As It Was” του Harry Styles είναι το Νο.1 ξένο τραγούδι της χρονιάς!

Το "As It Was" του Harry Styles είναι το Νο.1 ξένο τραγούδι της χρονιάς!

Το “As It Was” του Harry Styles αποτελεί επίσημα το Νο.1 ξένο τραγούδι της χρονιάς στην Ελλάδα, σύμφωνα με το MediaInspector.

Το τραγούδι κατάφερε να ξεχωρίσει από όλες τις κυκλοφορίες της περσινής χρονιάς και αμέσως κατέκτησε τα ραδιόφωνα της χώρας παραμένοντας καρφωμένο στην κορυφή του International Airplay Chart για περισσότερες από 30 συνεχόμενες εβδομάδες.

Το pop anthem κατέκτησε επίσης και τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες καθώς βρέθηκε στη κορυφή του Spotify αλλά και του Digital Sales chart της χώρας μας. Μέχρι και σήμερα, το mega hit έχει γίνει διπλά πλατινένιο στην Ελλάδα, ενώ παγκοσμίως μετράει πάνω από 1.7 δισεκατομμύρια streams.

O Harry Styles σάρωσε τα charts παγκοσμίως με το 3ο studio album του “Harry’s House”, καθώς την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας του, βρέθηκε στο #1 του Billboard 200 με πωλήσεις που ξεπέρασαν τις 521.5 χιλιάδεςεπεκτείνοντας το ρεκόρ ως ο πρώτος Βρετανός καλλιτέχνης που καταφέρνει να βρεθεί στο #1 του Billboard 200 με τα πρώτα 3 albums του.

Παράλληλα κατέκτησε την κορυφή 17 επιπλέον χωρών όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Αυστραλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Νέα Ζηλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Νορβηγία, Φινλανδία, Ισπανία και Δανία.

Το “As It Was” και το “Harry’s House” κυκλοφορούν από την Panik Records/Sony Music.