Τι σχέση έχει ο ύμνος του TikTok, με το «Ράδιο Αρβύλα» και τους λογαριασμούς ρεύματος;

Τι σχέση έχει ο ύμνος του TikTok, με το «Ράδιο Αρβύλα» και τους λογαριασμούς ρεύματος;

Ανήκει σε μια πολύ μικρή ομάδα τραγουδιών, τα οποία έγιναν επιτυχία πριν καλά καλά κυκλοφορήσουν. Χρειάστηκε μόνο ένα ρεφρέν στο TikTok.

Το τραγούδι «Μην ανάβεις το φως», το οποίο ερμήνευσε η Ηλιάνα Ζέρβα, αποτέλεσε για πολλούς μήνες ύμνο του TikTok ξεπερνώντας σε χρόνο ρεκόρ τις 5 εκατομμύρια προβολές στα social media, ενώ έγινε… σύνθημα στα χείλη πολλών ανθρώπων.

Πλέον μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες αγορές στα ψηφιακά καταστήματα.

Μην ανάβεις το φως… κάνε οικονομία

Δεν γνωρίζουμε αν η Ηλιάνα Ζέρβα είχε φανταστεί την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού.

Αυτό που σίγουρα δεν θα μπορούσε με τίποτα να φανταστεί είναι πως το τραγούδι της αυτό, εκτός από μια ωδή στον έρωτα, θα χρησιμοποιούνταν και ως προτροπή για… να κάνουμε οικονομία.

Κι όμως! Διατηρώντας τον ρυθμό, αλλά και τον βασικό στίχο «μην ανάβεις το φως», η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», χρησιμοποίησε το τραγούδι προκειμένου να σατιρίσει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την ακρίβεια.

https://www.youtube.com/watch?v=z-UWSYBb2is

Η… διασκευή, δια χειρός «Ράδιο Αρβύλα» έγινε viral, με το απόσπασμα της εκπομπής να έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 5.000 προβολές σε 24 ώρες στο YouTube, αποδεικνύοντας πως η δυναμική του τραγουδιού παραμένει ακόμα πολύ μεγάλη.

Η Ηλιάνα Ζέρβα ετοιμάζει εκπλήξεις

Παρ’ όλα αυτά, η Ηλιάνα Ζέρβα δεν επαναπαύεται. |Συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις σε σε Ελλάδα και εξωτερικό  και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της, ενώ δουλεύει πυρετωδώς, ετοιμάζοντας το νέο της single που κάνει…αίσθηση  καθώς και αρκετές εκπλήξεις.

Κι όλα αυτά με… το φως αναμμένο!