Τάσος Ξιαρχό για τις περιπέτειες του στο Μπαλί και το Πάσχα στην φυλακή: «Έγραψαν ότι είμαι διακινητής κοκαΐνης – Έδωσα 13.000 ευρώ για να βγω από τη φυλακή»

τασος-250x250.jpg

Στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”, μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο χορευτής μεταξύ άλλων μίλησε για τις… περιπέτειές του στο Μπαλί, αλλά και το Πάσχα στη φυλακή.

Να πούμε πως ο Τάσος Ξιαρχό συνελήφθη από τις Αρχές, καθώς όπως ισχυρίστηκε, είχε στην κατοχή του κρέμες προσώπου με το σύμβολο της κάνναβης – και παρέμεινε για πέντε ημέρες στη φυλακή. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως αναγκάστηκε να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

«Έγραψαν στα sites ότι είμαι διακινητής κοκαΐνης και αυτό είναι απαράδεκτο. Θα κάνω μήνυση σε όσους το έγραψαν. Η ιστορία είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν θα την πω. Πήγα στο αγόρι μου, που χωρίσαμε κιόλας. Εκεί απαγορεύεται ό,τι έχει σχήμα κάνναβης. Εγώ είχα μαζί μου κάτι χορηγικές κρέμες προσώπου, που είχαν πάνω το σύμβολο της κάνναβης. Ό,τι έχουμε εδώ, φαρμακευτικό ή στα περίπτερα, εκεί μπορεί να τιμωρηθεί και με θανατική ποινή. Έδωσα 13.000 ευρώ για να απελευθερωθώ από τη φυλακή, όπου έμεινα πέντε ημέρες» αποκάλυψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ενώ περιγράφοντας τις συνθήκες κράτησής του, ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε: «Ήταν απαίσια στη φυλακή. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο. Ήθελαν τα χρήματα σε μετρητά, είναι λίγο μαφία η κατάσταση εκεί. Τα βρήκαμε από το νησί τα χρήματα για να μην φάω φυλακή για δύο χρόνια. Έκανα Κυριακή του Πάσχα στο πάτωμα, γιατί δεν είχε κρεβάτια».