Τάσος Ιορδανίδης: «Όταν καβγαδίζουμε με τη σύζυγό μου, καβγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά»

Τάσος Ιορδανίδης: «Όταν καβγαδίζουμε με τη σύζυγό μου, καβγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Γη της Ελιάς» του Mega, για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, αλλά και για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

«Νιώθω πολύ καλά, δεν το περίμενα ότι θα μπω στο μετερίζι της παρουσίασης. Μου πέρασε από το μυαλό όταν πήγα καλεσμένος στις “Μαμά-δες”. Έγινε κάπως συμπαντικά» είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τέλος, ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, λέγοντας:

Όσο αφορά τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης: «Είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος και παίρνω συμβουλές. Δεν την ακούω τις περισσότερες φορές. Έχω μετανιώσει για επιλογή μου, αλλά αν δεν είχα επιλέξει αυτό που επέλεξα δεν θα είχα οδηγηθεί σε άλλα πράγματα. Είναι διασκεδαστική η τριβή μας και στο θέατρο. Υπάρχει ψυχική ηρεμία και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα».

«Όταν καβγαδίζουμε με τη σύζυγό μου, καβγαδίζουμε κανονικά, αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Τσακωνόμαστε στο θέατρο, στους ρόλους μας, και δεν έχουμε κουράγιο να κρατήσουμε κάτι μετά. Το προφίλ μου ως μπαμπάς θα μπορέσουν να το περιγράψουν τα παιδιά μου στο μέλλον. Πιστεύω ότι η γονεϊκότητα μάς ξεπερνάει, είναι το ένστικτο ότι έχεις την αποστολή να κουβαλάς τη μεγαλύτερη ευθύνη που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος: να μεγαλώσεις και να γαλουχήσεις ένα παιδί, και να το παραδώσεις στη κοινωνία ως έναν άνθρωπο που να έχει ενσυναίσθηση. Ο γιος μου με έχει κάνει κάνα δυο φορές να κλαίω», συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.