Τα τρυφερά ενσταντανέ της María Pedraza με τον συμπρωταγωνιστή της, Alex Gonzalez
Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην Ισπανική σειρά, La casa de papel του Netflix και το ρόλο της Alison Parker.
Η María Pedraza όμως εκτός από το La casa de papel, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Elite, αλλά και στην σειρά Toy Boy, στον επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο της, Triana Marín.
Όπως φαίνεται, η María Pedraza μετά τον χωρισμό της με Jaime Lorente, έχει ξανά φτιάξει την ζωή της και ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Toy Boy, Alex Gonzalez.
Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός με τα καταγάλανα μάτια ως λάτρης των social media, αρκετά συχνά μοιράζετε στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.
Αυτή τη φορά, η María με αφορμή τα 42α γενέθλια του Alex, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα τρυφερό κοινό τους video από μια πισίνα και ένα ηλιοβασίλεμα, ενώ ανταλλάζουν ένα φιλί.
«Συγχαρητήρια», έγραψε η María Pedraza στην λεζάντα της ανάρτησης της, με τον Alex Gonzalez να της απαντά: «Αγάπη μου, γιορτάζω κάθε μέρα της ζωής μου από τότε που σε γνώρισα.
Σε αγαπώ ».