Τα λόγια του Mad Clip που έγιναν viral μετά τον θάνατό του

Τα λόγια του Mad Clip που έγιναν viral μετά τον θάνατό του

Θλίψη έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του Mad Clip σε ηλικία 34 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα αρχικά σε μία κολόνα και έπειτα σε ένα δέντρο.

Ενώ τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mad Clip να αναφέρει, μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή του, ότι «δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας».

«Μπορεί οι περισσότεροι να τα ξέρουμε αυτά, αλλά ας τα ξαναπούμε για να μην ξεχνιόμαστε. Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή που έχουμε. Μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειάς μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα. Αυτό ήθελα να σας πω», ήταν τα λόγια του Mad Clip.