Τα «καρφιά» της Shakira για τον Pique και την νέα του σύντροφο μέσα από το νέο της τραγούδι

Τα «καρφιά» της Shakira για τον Pique και την νέα του σύντροφο μέσα από το νέο της τραγούδι

Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι της Shakira με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53», την ίδια ώρα που τα δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αποκάλυψη που έγινε από θαυμαστές της για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο Pique όσο ακόμη ήταν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της ήταν εκείνοι που εντόπισαν την νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της Pique, Clara Chia Marti, σε μια συνέντευξη μέσω zoom που έδωσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής από το σπίτι του το 2021, πριν ακόμα χωρίσουν με τη Λατίνα σταρ.

Η Shakira από την πλευρά της έριξε τα καρφιά της για τον Gerard Piqué και τη σχέση τους, μέσα από το νέο της τραγούδι, το οποίο έχει «σαρώσει».

Να πούμε πως στο νέο τραγούδι υπάρχουν ατάκες όπως: «δεν αντέχω την διπροσωπία, εγώ που έβαζα το χέρι μου στην φωτιά για σένα», «αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μία Ferrari για ένα Twingo! Αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio!», αλλά και «πολλές ασκήσεις στο γυμναστήριο. Δούλεψε όμως και το μυαλό σου λιγάκι», μοιάζουν με “βολές” κατά του Pique, από την Κολομβιανή σταρ.

Παράλληλα, για τη σύντροφο του αναφέρει: «Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου. Σαφώς και δεν είναι όπως ακούγεται». Κι αυτό γιατί το «Claramente», όπως λέει, στα ισπανικά παραπέμπει ξεκάθαρα στο «Clara».