Σύζυγος Michael Schumacher: «Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά είναι εδώ. Με διαφορετικό τρόπο…»

Σύζυγος Michael Schumacher: «Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά είναι εδώ. Με διαφορετικό τρόπο...»

Μαρτυρίες από την σύζυγό του, Κορίνα αλλά και συγγενείς του περιλαμβάνει το ντοκιμαντέρ «Schumacher» για τον Μίκαελ Σουμάχερ, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

«Φυσικά μου λείπει ο Μίκαελ κάθε μέρα, αλλά δεν λείπει μόνο σ’ εμένα: στα παιδιά, την οικογένεια, στον πατέρα του. Σε όλους όσοι είναι κοντά. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ, αλλά είναι εδώ. Με διαφορετικό τρόπο, αλλά είναι εδώ και νομίζω ότι αυτό μας κάνει να βρούμε δύναμη», λέει η Κορίνα, που αποκαλύπτει επίσης πώς φροντίζουν τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα.

«Είμαστε μαζί. Ζούμε μαζί στο σπίτι, κάνει θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τον Μάικλ καλύτερα και να βεβαιωθούμε ότι είναι άνετος και να τον κάνουμε να νιώσει σαν να είναι με την οικογένειά του και να συνεχίσει έτσι ο δεσμός που υπάρχει μεταξύ μας. Ό,τι κι αν συμβεί. Θα κάνω ό,τι μπορώ, θα το κάνουμε όλοι», πρόσθεσε.

Όπως εξηγεί, θέλουν να προστατεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιωτικότητα του 52χρονου συζύγου της.

«Προσπαθούμε να συνεχίσουμε ως οικογένεια με τον τρόπο που θα ήθελε ο Μίκαελ να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Η ιδιωτική ζωή είναι ιδιωτική ζωή, το έλεγε πάντα αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει την ιδιωτική ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε, τώρα τον προστατεύουμε εμείς», τόνισε.

Ο γιος του, Μικ Σουμάχερ, που έκανε φέτος ντεμπούτο στη Φόρμουλα Ένα με τη Haas, μίλησε μεταξύ άλλων για την απογοήτευση που νιώθει επειδή δεν μπορεί να πει στον πατέρα του αυτό που βιώνει.

«Από το ατύχημα, αυτές οι εμπειρίες, αυτές οι στιγμές που νομίζω ότι έχουν πολλοί άνθρωποι με τους γονείς τους δεν είναι πλέον παρούσες ή είναι λιγότερο και, κατά τη γνώμη μου, είναι κάτι άδικο. Νομίζω ότι ο μπαμπάς και εγώ θα καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον αλλιώς τώρα. Απλώς επειδή μιλάμε μια παρόμοια γλώσσα, τη γλώσσα των αγώνων αυτοκινήτου, και θα έχουμε πολλά να πούμε. Η σκέψη μου είναι εκεί τις περισσότερες φορές, νομίζοντας ότι θα ήταν τόσο υπέροχο. Θα έδινα τα πάντα μόνο γι’ αυτό», λέει ο 22χρονος Μικ.

Πηγή: lifo.gr