Συγκλονίζει η σύζυγός του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν: «Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Συγκλονίζει η σύζυγός του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν: «Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, άφησε ο Σπύρος Φωκάς και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η σύζυγος του ηθοποιού, Λίλιαν, η οποία βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του μίλησε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και συγκλόνισε με τα λόγια της.

«Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και έχει την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού.

Πέθανε στην αγκαλιά μου. Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο. Πέρασα υπέροχα μαζί του. Διασκεδάσμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είναι ανάμεσα στους τρεις άντρες της ζωής μου, ο πατέρας μου, ο νονός μου και ο Σπύρος μου. Η κόρη μας έρχεται από το Λος Άντζελες που σπουδάζει κινηματογράφο.

Ο Σπύρος δεν θα μου λείψει καθόλου, γιατί είναι μέσα μου. Έχει πεθάνει, αλλά τον νιώθω όπως τα λέγαμε και χθες. Τον έχω φυλαχτό», είπε η Λίλιαν Φωκά.