Στράτος Τζώρτζογλου για απώλεια Πάνου Νάτση: «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ»

Στράτος Τζώρτζογλου για απώλεια Πάνου Νάτση: «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ»

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιού συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Μάλιστα, ο Πάνος που πέθανε στην επιστροφή του μετά από έξοδο, λίγες ώρες πριν ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη που γιόρταζαν τα γενέθλια της με τον υπόλοιπο.

Ενώ ούτε οι συνάδερφοι του δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά.

Ανάμεσά τους και ο Στράτος Τζώρτζογλου που είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Νάτση στην καθημερινή σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα του ANT1.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και συγκινημένος δήλωσε:

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Πάνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μιλήσω για μία πρεμιέρα του, για τον ενθουσιασμό του, την καλοσύνη της ψυχής τους.

Ήμασταν φίλοι, μιλάγαμε και είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί το γεγονός ότι ένας τέτοιος άνθρωπος φεύγει. Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου ζήτησε τη συμβουλή μου για να παίξει σε μία ξένη ταινία. Δεν ήμασταν κολλητοί, τον έβλεπα στα γυρίσματα της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα.

Δεν τους ήξερα τους γονείς του, “τι να πεις τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν το παιδί τους” είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. Ότι και να πεις σε αυτές τις στιγμές είναι λίγο. Μερικές φορές είναι καλύτερο να στέλνεις αγάπη, να είσαι δίπλα τους.

Πανούλη να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας γιατί ήσουν ένας άνθρωπος και με ενοχλεί πάρα πολύ το ήσουν, θα ήθελα να σου πω είσαι μαζί μας και θα είσαι για πάντα. Αυτό το ήσουν με τρελαίνει, σ’αγαπώ πολύ».