Στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο τελευταίο “Καλό Μεσημεράκι”, η Ζέτα Μακρυπούλια: «Έφτασα κοντά σε αυτό που ζεις φέτος»

Στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στο τελευταίο "Καλό Μεσημεράκι", η Ζέτα Μακρυπούλια: «Έφτασα κοντά σε αυτό που ζεις φέτος»

Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια στον αέρα του ΣΚΑΙ, το «Καλό Μεσημεράκι» ρίχνει το μεσημέρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Ενώ η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναμένεται να είναι ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι που θα τα έχει όλα, με σκοπό να κλείσει όμορφα ένας κύκλος, έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε: με γέλιο, χαρά, τραγούδια, θετική διάθεση, πολλές εκπλήξεις και καλή τηλεόραση!

Μάλιστα, μία από αυτές ήταν όταν εμφανίστηκε η καλή φίλη του Νίκου Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια που βρέθηκε στο πλευρό του αυτή την ημέρα.

«Είπα να μην έρθω φέτος, αλλά σε άκουσα τις δυο τελευταίες ημέρες κάπως στο τηλέφωνο και επειδή έφτασα αρκετά κοντά σε αυτό που εσύ ζεις φέτος, όπως ξέρουμε πια όλοι και όταν πλησίαζε η ώρα άρχισα να παθαίνω αυτόν τον πανικό. Στην αρχή είχα μια άνεση, όπως φαντάζομαι είχες και εσύ. Αλλά όταν έρχεται αυτή η στιγμή… Έχεις ζήσει πάρα πολλά πράγματα και εμείς μαζί με εσένα και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Όταν αντιλήφθηκα πόσο δύσκολο είναι και σου μιλάω βιωματικά –άσχετα αν τελικά δεν έγινε και συνεχίζω όλα ωραία- είπα θα πάω. Ξέρεις γιατί ήρθα; Για αυτή την αποφώνηση! Γιατί σου έχουν ένα πολύ ωραίο πάρτι οι φίλοι σου. Δεν πιστεύω πως έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Όταν έρθει αυτή η αποφώνηση, θα χρειαστείς δυο μάτια και ήρθα εδώ για αυτό», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.